FI CH
Evrasia Stop Crisis - Käti
 
 

Breed: Russian Toy Smooth-Haired
DOB: 18.6.2009
colour: black & tan
Hight: 24 cm
Weight: 2,1 kg
Teeth: 6x6, correct bite
Breeder: Natalija Iljina, Latvia

Eyes: Clear
Patella: 0/0


Käti tuli Latviasta Suomeen alkusyksystä 2009 ja olen erittäin tyytyväinen, että sain tämän kauniin nartun itselleni. Alunperin Käti oli varattu toiselle suomalaiselle kasvattajalle, mutta peruutuksen vuoksi Käti muutti meille asumaan.

Luonteeltaan Käti on erittäin rauhallinen ja kiltti koira. Kotioloissa se on todella helppo ja vaivaton. Vieraita kohtaan Käti on hieman pidättyväinen, mutta se on kuitenkin aina ihmisiä kohtaan hyvin ystävällinen.

Käti on sirorakenteinen, sopusuhtainen ja nätti narttu, sekä sillä on erittäin mielenkiintoinen suku. Käti valioitui elokuussa 2011 Joensuun KV -näyttelyssä. Luonteeltaan se ei ole varsinainen show-koira, mutta agilitystä Käti tykkää ja agilityä harrastamme ihan omaksi iloksi.


Tulokset:

Finnish Champion


Anne Sume, Estonia (2010) - Best Puppy, Very Promising

"Excellent type, very feminine and elegant, lovely head and expression, correct bite, well developed for age, moves and shows very well, excellent temperament"


Javier Sanchez, Spain (2010) - EXC2, BF2, R-CAC

"Very nice bitch in type & proportions. Good body shape. Excellent head with well placed eyes & ears. Good front & feet. Good tail. Good angulations. Could be a little bit more balanced in movement but is ok."


Jo Schepers, Netherlands (2011) - EXC1, CQ, BF2, CAC and RES-CACIB

"2 years. Small, elegant, energic girl with fine bone. Square built. Good head. Short body. Good forechest & very good underline. Long neck. Wearing her head very high. Good legs. Small oval feet. Very nice short hair. Good condition. Free & easy moving. Lovely temperament."

 
LT CH LT JCH
Rossiiski Shokolad
Ferdinand Fon Schwarz
Rossiiski Shokolad
Marmelad
Rossiiski Shokolad Hrustalik
Rossiiski Shokolad
Ognevushka-Poskakushka
Rossiiski Shokolad Astoria Rossiiski Shokolad Hrustalik
Kartinka
BaltW-07
Baltiiskaya Zhemchyzhina
O'Sharle
Nasledie Guliver RU CH RKFV
Samaris Gerkules
Nasledie Karolina Svetik
Hrizantema BY CH
Eniseyskaja Jemchu Jinka
Chub Chuba
Sofi


Kätin kuvia vuosien varrelta..