Uutiset 2013

Hyvää Joulua
ja
Menestyksellistä Uutta Vuotta 2014!~~~~~~~~

20.12.2013 Kääpiöpinseri Remu täytti joulukuun alussa jo 12 vuotta!
Remun uusi pipo. Nyt ei korvatkaan palele pakkasella.


~~~~~~~~

13.-15.12.2013 Voittaja-näyttelyt, Helsinki

Viikonloppu vierähti Helsingissä kolmipäiväisissä Voittaja-näyttelyissä. Lylly ja Saaga sijoittuivat jokaisena näyttelypäivä PN-kehässä, mutta viikonlopun kruunasi ihan ehdottomasti Lyllyn upea menestys Suomen Voittaja 2013 -päivänä!

15.12. Suomen Voittaja 2013, tuomari Laurent Heinesche

Lylly, Atacamigor Lil-Black Abre-Asa, ERI1, SA, PN1, ROP & SUOMEN VOITTAJA-13!!!

14.12.2013 Lauantaina vierailimme Vantaalla yhden kasvattini luona. Atacamigor Lil-Black Chelsea "Celttu" kuvissa 8kk.

Kiitos Celtun omistajille, oli ihana nähdä pitkästä aikaa!


~~~~~~~~

8.12.2013 Jojo 4 kk

Kemissä asusteleva sijoituspoikamme Jojo (Atacamigor Lil-Black Daniel) kävi tutustumassa Haukiputaan agilitykisoissa kisahälinään. Samalla sain napattua muutaman kuvan Jojosta. Korviin on tulossa kivasti karvaa ja muutenkin pojasta on kasvamassa erittäin ihastuttava toitsu.

~~~~~~~~

01.12.2013 Epäviralliset agilitykilpailut, Oulu

Saaga osallistui ensimmäistä kertaa epävirallisten agilitykilpailujen mölliluokkaan. Saaga starttasi kisoissa kaksi kertaa, toisella kerralla lainaohjaaja Katjan kanssa. Saagan sijoitukset kisoissa olivat 2. ja 3.

~~~~~~~~

23.11.2013 OKK:n agilitykisat

Lylly kisasi tänään kolme starttia Oulun agilitykisoissa. Tuloksina kaikkea mahdollista; viimeisen esteen kiellosta vitonen (omistaja töppäili), hylky sekä NOLLA! Tämä oli Lyllyn toinen SM-nolla.


~~~~~~~~

22.11.2013 Virallinen silmätarkastus

Käti
, Evrasia Stop Crisis, kävi uusinta silmätarkastuksessa ja edelleen silmät TERVEET.
Virallisen silmätarkastuksen suoritti eläinlääkäri Pekka Sarkanen.


~~~~~~~~

21.11.2013 Jojolle tehty oma sivu.


~~~~~~~~

12.10.2013 D-pennut asustelevat jo omissa kodeissaan. Kuvassa oleva Atacamigor Lil-Black Desiree "Nappi" muutti asumaan Turun lähistölle Kuusistoon.


~~~~~~~~

06.10.2013 Harstad KV koiranäyttely, Norja

Lylly kävi viikonloppuna näyttelyreissussa ja siitä tuli uusi Norjan muotovalio!! Tuloksena PN1, SERT, ROP -> NO MVAFI & NO & LV MVA FIV-11 FIJV-11 HeW-12 Atacamigor Lil-Black Abre-Asa


Kaiken kaikkiaan Norjan reissu oli todella onnistunut matka. Vuoristoteitä pitkin ajellessa näkyi aivan upeita maisemia ja lumisia vuorten huippuja. Tässä näkymä hotellin vierestä:


~~~~~~~~

21.9.2013 OKK:n agilitykisat

Lylly kisasi jälleen agilityssä kahden startin verran. Ekalla radalla omistaja unohti käskyttää koiraa, jonka vuoksi yksi kieltovirhe. Ihanneaika alittui kuitenkin reilusti ylimääräisistä mutkista huolimatta! Toiselta radalta hyl.

Agilityrata videolla: http://youtu.be/XG1TaSCdGlo


~~~~~~~~

14.09.2013 Venäjäntoy Open Show, Lahti. Tuomari Veli-Pekka Kumpumäki

Lylly, ERI1, SA, PN1, ROP & BIS2!!!
Ville, Näyttelyn paras lemmikkiluokan koira + Sillanpää palkinnon voittaja

Jälkimmäinen oli sellainen palkinto, jonka tuomari sai vapaasti jakaa osallistujien kesken. Ehdokkaiksi valikoitui reippaat ja iloiset koirat, ja tuomari nosti ykköseksi Villen, jonka "häntä heiluu koko porukasta eniten"!

Lyllyn arvostelu: "Ihastuttava narttu, joka on luonteeltaan täydellinen, antaa kaikkensa esiintyessään. Hyvin kaunis pää ja ilme. Erittäin hyvä ylälinja. Lyhyt, tiivis, kuitenkin elegantti runko. Sopiva luusto. Erittäin hyvä rintakehä. Hyvä takaosa. Hännässä pieni murtuma, mistä todistus. Erinomainen karvapeite ja upeat liikkeet."

~~~~~~~~

12.9.2013 Aramiksesta on kasvanut erittäin komea poika, ja se on edelleen ihana häslääjä ja kaikkien kaveri. Eilen taas nähtiin Annaa ja Aramista, ja sain jopa otettua muutaman kuvan pojasta.~~~~~~~~

24.8.2013 Lylly nousi kolmosluokkaan agilityssä!

Lylly teki sen! Tänään OKK:n agilitykisoista voitto, kolmas LUVA ja SERT! Lylly (Atacamigor Lil-Black Abre-Asa) on ensimmäinen lk. venäjäntoy, joka nousi agilityn ylimpään luokkaan. Me kisataan tästä eteenpäin siis kolmosissa.

Menestys jatkui myös ihka ensimmäisessä kolmosten startissa. Lylly nappasi hienosti heti nollan. SM-nollien kerääminen lähti siis vauhdikkaasti liikkeelle. Tavoitteena meillä on saada osallistumisoikeus 2014 SM -agilitykilpailuihin.
~~~~~~~~

17.-18.08.2013 Virpiniemen agilitykisat

Lylly palasi takaisin agilityradoille pienoisen juoksutauon jälkeen. Lauantaina kisasimme KASin kisoissa yhden startin verran ja sieltä tuli toinen LUVA Mini2-luokasta!! Etenemä oli näin pienelle koiralle huikea yli 4 m/s. Rata oli vaikea. Kymmenen koiraa, joista peräti kahdeksan otti hylyn. Ainoastaan kaksi tulosta ja Lylly voitti tällä radalla!

Video: http://youtu.be/C70u4heiSNgSunnuntaina töppäiltiin sitten yhdessä. :) Hyppyradalla kuitenkin sij. 2. Ensi viikonloppuna me menemme uudestaan kisaamaan ja silloin on tarjolla peräti kolme agilityrataa. Nyt me metsästetään sitä viimeistä Luvaa, jotta noustaisiin kolmosiin.

Mini2-luokassa kisasi sunnuntaina myös Lyllyn Misu-mummi.


Misu & Lylly


~~~~~~~~

06.08.2013 Saaga synnytti kaksi ihanaa pentua; tyttö ja poika!

Pentujen kasvua voi seurata meidän pentublogissa»Saaga ja viikon ikäiset pennut


~~~~~~~~

30.07.2013 Päivitetty Puppies -sivua.

Elokuussa odotamme syntyväksi ensimmäisen pitkäkarvaisen Atacamigor pentueen.


~~~~~~~~

19.07.2013 Olen tämän kesän aikana tuomaroinut kaksi kertaa match showssa koiria. Tässä muutama kuva viime mätsäristä, jossa olin isojen koirien tuomarina. Kiitos kuvaaja Juha Nyman!

~~~~~~~~

13.07.2013 Oulu INT. dogshow, judge: Liliane De Ridder Onghena, Belgium

Lylly, Atacamigor Lil-Black Abre-Asa, EXC1, CQ, BF1, BOS


~~~~~~~~

12.07.2013 Hämeenlinnan näyttelyn ROP-kuva. ROP Saaga ja VSP oli meidän C-pentueen isä Mustan-Mantan Minime Rasputin. Kuvan on ottanu Jyrki Ojala.

~~~~~~~~

08.07.2013 OKK:n iltakisoista LUVA!

Myöhään illalla Lylly kisasi ensimmäistä kertaa agilityn MINI2-luokassa hienolla menestyksellä! Heti ensimmäiseltä radalta nollavoitto + LUVA! Toinen rata oli myös todella hyvä, mutta pienoinen kosketusvirhe pituus-esteellä toi 5 virhepistettä. Sijoitus silti 2.

Lyllyn radat videolla: http://youtu.be/7eFQYInHt-w


ALT SELITE


~~~~~~~~

30.06.2013 Hämeenlinna Dogshow. judge: Juha Putkonen, Finland

Lylly, Atacamigor Lil-Black Abre-Asa, EXC1, CQ, BF1, BOB
Saaga, Julia Cezaris Fergie Sweet Patty, EXC1, CQ, BF1, CAC and BOB


~~~~~~~~

13.06.2013 Celttu muutti Vantaalle

Atacamigor Lil-Black Chelsea eli Celttu lähti uusien omistajiensa matkassa Vantaalle asustelemaan. Onnea matkaan Celttu ja muista olla reipas tyttö!

Illalla sain kuulumisia, että Celttu on kotiutunut hyvin uuteen paikkaan. Celttu oli haalinut heti kaikki luut itselleen ja muutenkin pieni riiviö oli ollut heti vauhdissa :)
~~~~~~~~

13.06.2013 Lylly nousi kakkosiin agilityssä.
Lyllyn hienot kisasuoritukset jatkuvat. Tänään Tampereen agilitykisoista kolmas LUVA & SERT! Sehän tarkoittaa sitä, että Lylly kisaa tästä eteenpäin MINI2-luokassa. Olin ilmoittanut Lyllyn kahdelle radalle, mutta kisat typistyivät meidän osalta vain yhden radan mittaiseksi, koska saimme jo ensimmäiseltä radalta kaiken sen mitä lähdettiin hakemaan.


~~~~~~~~

06.06.2013 Lylly agilitykisoissa

Lylly palasi vauhdikkaasti mammalomalta agilityn pariin. Heti ensimmäisellä radalla nolla, LUVA ja sij. 3. Tämä oli Lyllyn toinen luva ja etenemä oli radalla hienosti 3,99. Vauhtia siis löytyy, vaikka Lylly on pieni!


~~~~~~~~

06.05.2013 Saaga silmätarkistuksissa

Ihana latvian tuonti narttumme Saaga kävi virallisissa silmätarkistuksissa. Silmät olivat ihan ok. Pari ihan pientä ja hentoa ylimääräistä ripseä löyty (lievä Distichiasis), mutta muuten silmät olivat aivan terveet. Silmät tutki: Leena Ruotsalainen-Ryökkynen

Nyt pääsemme suunnittelemaan Saagan tulevaa pentuetta! Saaga olisi tarkoitus astuttaa ensi juoksusta.

~~~~~~~~

02.05.2013 Atacamigor B-pennut tänään 1v.

Suuret onnittelut ihanille B-pennuille, Bealle & Tacolle!

~~~~~~~~

20.04.2013 Lyllyn pentu ChelseaTuore äitikoira ja pieni prinsessa


Chelsea


Lylly synnytti 8.4. kauniin tyttöpennun. Pentu on jo 12 päivää vanha ja kasvaa kovasti. Lisää kuvia pennusta löytyy meidän pentublogista»


~~~~~~~~

20.04.2013 TOP-10 Venäjäntoy tulokset 2012

Rotuyhdistys palkitsi viime vuoden menestyneimpiä venäjäntoyta aiemmin tänä vuonna.

Lylly, Atacamigor Lil-Black Abre-Asa, oli vuoden menestynein lk. venäjäntoy!!

Vuosi 2012 oli Lyllyn ensimmäinen kokonainen näyttelyvuosi ja menestyksekäs vuosi sai hienon päätöksen.

Ville, Konkkaronkan Ihme Igor, vuoden pk. venäjäntoy #1
Saaga, Julia Cezaris Fergie Sweet Patty, vuoden pk. venäjäntoy #2


~~~~~~~~

31.03.2013 Kuva Tacosta


Atacamigor Lil-Black Bécasse


~~~~~~~~

20.02.2013 Aramis löysi kodin

Aramikselle löytyi paras mahdollinen koti ja elämä uudessa kodissa on lähtenyt sujumaan erittäin hyvin. Toivotan onnea Annalle tämän reippaan hulivilin kanssa :)


~~~~~~~~

20.01.2013 Turku INT. judge: Andras Polgar, Czech Republic

Lylly, Atacamigor Lil-Black Abre-Asa, BOS, CAC and new FI CH & LV CH!!!

Lyllystä tuli Turun KV näyttelyssä ensimmäinen valioitunut Atacamigor kasvatti! Hienosti Lylly valioitui heti ensimmäisessä näyttelyssä 2v. synttäreiden jälkeen.
Atacamigor Lil-Black Beija-Flor


Näyttelyiden jälkeen Lylly ja seuraneiti Saaga pääsivät moikkaamaan paria toitsukaveria. Kävimme nimittäin kylässä turussa asuvan kasvattini Bean (Atacamigor Lil-Black Beija-Flor) luona. Kiitos Bean omistajille ja oli todella kiva nähdä pitkästä aikaa! Beasta on kasvanut oikein nätti neiti!Uutiset 2012 »
Uutiset 2011 »