Uutiset 2017
 
 
Vuosi 2017 on takanapäin ja uuteen vuoteen siirtyminen tapahtuu hyvin mielin ja odotuksin. Kulunut vuosi oli koirien kanssa onnistunut, mutta myös raskas. Surua mahtui vuoteen ja muistelemme haikein mielin meidän pieniä poisnukkuneita ja toivomme suuresti, ettei tämä tuleva vuosi ole sillä saralla yhtä raskas.

Kasvattimme osallistuivat näyttelyihin maltillisesti, mutta silti näyttelykehistä tuli kasvateilleni ja omistuskoirilleni yhteensä 13 valio- / voittajatitteliä! Nuoria lupaavia koiria nähtiin kehissä. Atacamigor -kasvattajaryhmä esitettiin myös ensimmäistä kertaa SKKY:n erikoisnäyttelyssä ROP-kasvattaja -tuloksella ja todella positiivisella arvostelulla. Kiitos kaikille ihanille kasvateilleni ja niiden omistajille! <3 Hepulle myös jaettiin rodun ensimmäinen virallinen CACIB Suomessa! Olkoon vuosi 2018 yhtä menestyksekäs.

Agilityn saralla oli hiljaisempaa. Heppu kävi aloittamassa agilitykisauransa, mutta tavoitteellisemmin tähtää vasta vuoden 2018 kisoihin. Myös Lylly aikoo tehdä paluun pikkuminiluokkaan!

Haluan kiittää kaikkia kasvattieni omistajia tästä ihanasta kuluneesta vuodesta! Voin olla vaan iloinen, kuinka ihanissa kodeissa meidän pentuja asustelee. Ne ovat omille ihmisilleen rakkaita perheenjäseniä ja olen aina yhtä iloinen, kun kerrotaan, kuinka rakas ja tykätty pikkuinen karvatassu on perheessä. Olen saanut useita yhteydenottoja / rotukyselyitä henkilöiltä, jotka ovat tavanneet kasvattejani näyttelyissä, kaduilla, töissä jne. ja ihastuneet sitä kautta rotuun. Joka päivä kasvatit tekevät hienoa PR:ää tälle vielä kohtuu tuntemattomalle rodulle vain olemalla omia ihania reippaita yksilöitä. Ei tarvitse olla näyttelytähti tai menestyvä harrastuskoira, kun tähän pystyy. Haluan kiittää kasvattieni omistajia tästä! Olette tehneet hienoa työtä koirienne kanssa ja se välittyy. Suuri kiitos teille kaikille! <3
 
~~~~~~~~


 
 
~~~~~~~~

08.-10.12.2017 Helsingin voittajanäyttelyt ja 9 titteliä!!

Aivan mieletön reissu tehtiin Helsinkiin voittajanäyttelyihin kolmen Atacamigor-kasvatin kanssa! Nuoret H-pentueen juniorit, näyttelyuransa alussa vasta, voittivat useita titteleitä menestyen ohi valiokoirien. Maalaistyttö Aino lähti minun mukana reissuun ja aloitti super reippaasti virallisen näyttelyuransa. Ei voi olla kuin ylpeä näistä hienoista ja reipaskäytöksisistä koirista!


 08.12.2017 Helsinki Winner 2017, tuomari: Biljana Nikolic, Kroatia

Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, JUN ERI1 -> HeJW-17!!
Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, VAL ERI1, SA, PU1, CACIB & ROP -> HeW-17!!
Aino, Atacamigor Lil-Black Here I Go Again, JUN ERI1, SA, PN1, SERT & VSP -> HeJW-17 ja HeW-17!!


09.12.2017 Pohjoismaiden Voittaja 2017, tuomari: Göran Bodegård, Ruotsi

Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, JUN ERI1, SA, PU3 ja VASERT -> PMJV-17!!
Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, VAL ERI1, SA, PU2 & VACACIB
Aino, Atacamigor Lil-Black Here I Go Again, JUN ERI1, SA, PN1, SERT & VSP -> PMJV-17 ja PMV-17!!


10.12.2017 Suomen Voittaja 2017, tuomari: Kerstin Nilsson, Tanska

Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, JUN ERI1, SA, PU1, SERT ja VSP -> FIJV-17 ja FIV-17!!
Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, VAL ERI1, SA, PU3 & VACACIB
Aino, Atacamigor Lil-Black Here I Go Again, JUN ERI2


Paljon kiitoksia kaikille Hepun esittämisessä avustaneille! Ja kiitos Merville Ainon ilmoittamisesta näyttelyyn ja onnittelut hienon tytön hyvästä menestyksestä!

Näyttelykuvista kiitos Nina Saksman. 

FI & NO & DK & POHJ & EE & LV & RU & BY MVA FIJV-15 HeJW-15 DKV-16 FIV-16 HeW-17
Atacamigor Lil-Black Fandom "Heppu"
 
 

FIJV-17 FIV-17 HeJW-17 PMJV-17
Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah "Huppis"
 
 
 
 
 
 
 

HeJW-17 HeW-17 PMJV-17 PMV-17
Atacamigor Lil-Black Here I Go Again "Aino"
 
 
 

Kuva Irmeli Saarela
 
~~~~~~~~
 
RIP Saaga - Julia Cezaris Fergie Sweet Patty

09.09.2011 - 07.12.2017
 Minun pieni ihana kultainen Saaga.. Meidän perheen pomo. Maailman suurimmalla sydämellä varastettu tyttö, jolle lähtö tuli aivan liian yllättäen ja äkkiä. Saagan häntä ei kuitenkaan lakannut heilumasta. Viimeiseen asti se lipaisi pienellä kielellä ja jätti aivan suunnattoman suuren aukon.

Muistan vielä sen päivän, kun hain Saagan Latviasta. Minua vastassa oli maailman reippain pieni toitsu ja tunsin itseni niin onnekkaaksi, kun sain tämän ihanan tytön Suomeen. Saaga oli meille rakas perheenjäsen. Saaga raskasti kaikkia ja se osasi hurmata kaikki ihmiset puolelleen. Ei varmasti ollut yhtään tapahtumaa, jossa se ei olisi istunut jonkun täysin tuntemattoman sylissä. Treeneissä se sai aina syödä toistenkin herkut ja kulki treenikaverin hupparin sisässä rataantutustumiset. Kaikki rakastivat Saagaa. Saaga oli luonteeltaan herttainen, sympaattinen ja rakastava. Monella tavalla täysin ainutlaatuinen venäjäntoy. Olen kiitollinen, että Saaga asui meidän perheessä, vaikka yhteinen matkamme jäi aivan liian lyhyeksi. Saaga matkaa aina mukana muistoissamme ja elämä jatkuu Saagan jälkeläisissä ja niiden jälkeläisissä.. Hyvää matkaa rakas pikkuinen. <3 <3 Ikävä valtava.

Haluan vielä jakaa videon meidän ensimmäiseltä yhteiseltä päivältä:
https://youtu.be/rabY_0LkiMc


 
~~~~~~~~

17.11.2017 I-pennut syntyivät

Mesi synnytti yön aikana 4 suloista pentua; 1 poika ja 3 tyttöä!! Pentujen kuulumisia voit lukea enemmän meidän pentublogista: http://atacamigor.blogspot.fi/


  
~~~~~~~~

05.11.2017 Huppikselle JSERT Virosta!

Huppis 11kk käväisi humpsuttelemassa Tarton näyttelyssä ja sai sieltä hienosti JSERTin! ROP-kehässä Huppis olisi halunnut pistää vaan leikiksi ja meno meni "vähän" villiksi. Tuomari tykkäsi kovasti pojasta ja antoi sille aikaa, mutta eihän sitä aina voi pienimies malttaa.. Olen silti iloinen kuinka reippas Huppis onkaan!


Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, ERI1, SA, PU1, JSERT & VSP!!

tuomari: Melita Grošelj, Slovenia


 
 
~~~~~~~~


01.11.2017 Atacamigor Lil-Black Gasmir eli tutummin Vekku lähetti kuvaterveisiä kaukaa Valkealasta. Hienosti on korvakarvat kasvanut tällä 1,5 vuotiaalla nuorella miehellä!

 
 

Näin hieno taulu koristaa Vekun omistajien uuden mökin seinää! 
~~~~~~~~

22.10.2017 Olga kylässä

Olga, Atacamigor Lil-Black Happy Together, tuli ilahduttamaan meitä viikonloppuvierailullaan. Aika meni tosi nopeasti tämän energisen ilopillerin kanssa ja koirillakin oli tosi kivaa keskenään! Olga on meidän sijoitustyttö.


 
 
 
~~~~~~~~

14.-15.10.2017 Näyttelyreissu Latviaan!

Käväisimme Hepun ja Huppiksen kanssa näyttelyreissussa Latviassa ja tiukahkoilta tuomareilta saatiin hienoja tuloksia!

 14.10. Valmiera, Latvia, tuomari: Yuliya Ovsyannikova, Venäjä moskova

Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, VAL ERI1, SA, PU1, SERT & VSP -> uusi LV MVA!!!
Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, JUN ERI1, SA, PU2 & JSERT


15.10. Valmiera, Latvia, tuomari: Yulia Ovsyannikova, Venäjä ufa

Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, VAL ERI1, SA, PU1 & VSP
Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, JUN ERI1, SA, PU2 & JSERT


Hepusta tuli siis Latvian valio ja Huppis sijoittui hienosti PU-kehässä isänsä perässä heti toiseksi molempina päivinä! Tosi hienosti Huppis menestyi vanhempia junnuja vastaan. 
~~~~~~~~

17.09.2017 Elli aksaa -kuvia

Kasvattini Elli, Atacamigor Lil-Black Ellie, harrastaa agilityä omistajansa kanssa paikallisessa koirakerhossa ja he lähettivät muutamia kuvia Ellistä agilityn parissa. Syksyn koleat kelit eivät näytä menoa hidastavan ja paita päällä pienikin tarkenee. Kiitos kuvista!


 
 
 
  
~~~~~~~~


27.08.2017 SKKY:n erikoisnäyttely, Helsinki. Tuomari: Saija Juutilainen

Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, VAL ERI1, SA, PU1, VSP
Maisa, Atacamigor Lil-Black Glamour, NUO ERI1, SA, PN2, SERT
Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, JUN ERI1
Hippu, Atacamigor Lil-Black Hello Friday, JUN EH2
Mesi, Mechta Yuvelira Alessandria, VAL ERI1, SA, PN1, ROP

ROP-kasvattaja - Atacamigor (Jenni Pöykiö)


 

Mesi ROP ja Heppu VSP erkkarissaPikkupojat, näyttelypäivänä tasan 9kk, aloittelivat virallista näyttelyuraa ja tällä kertaa eivät oikein malttaneet liikkua omalla tasollaan. Arvostelut olivat loistavat, mutta Huppis pompsahteli pitkässä ruohikossa turhan pentumaisesti ja Hippu ei tahtonut liikkua vieraan handlerin kanssa, kun me tultiin Huppiksen kanssa perässä. Tuomari tykkäsi molemmista pojista paljon ja harmitteli, kun liikkeet eivät tällä kertaa sujuneet.

Kasvattajaryhmä esitettiin samalla ensimmäistä kertaa ja esiintyminen oli hieman "villiä". Ryhmä koostui hyvin nuorista koirista, mutta arvostelu oli silti ihanan kannustava: "Ryhmä laadukkaita ja oikealinjaisia, kauniin ryhdikkäitä ja kovin eläväisiä. Hyvin yhtenäiset linjat, päät ja ilmeet. Hienot koot. Lupaavat hapsutukset. Onnittelut kasvattajalle laadukkaista nuorista koirista, jotka edustavat oikeaa rotutyyppiä!".

Kasvattajaryhmää ei esitetty isossa kehässä, mutta Mesi poimittiin BIS-kehässä vielä jatkoon yli 40 rodun joukosta!

Kiitos Janinalle näyttelyseurasta ja suuret onnittelut tyttärien menestyksestä! Oli ihana nähdä teitä "stadilaisia" Sara-Sofia, Markus ja Madde. Kiitos myös kasvattajaryhmän esittämisessä avustaneille ja Hipun kotiväelle, että sain ottaa pojan mukaan reissuun.


 
 
 
 
 

Meidän ihana tiimi. Kiitos kaikille ihanasta näyttelypäivästä!!
 

Atacamigor Lil-Black Hello Friday
 

Siskokset Maisa ja Madde, Atacamigor Lil-Black Glamour ja Gloria


Näyttelypaikalla meitä kävi moikkaamassa ihana kasvattini Madde. Madde on aloittanut agilityn harrastamisen venäjäntoyden kimppatreeneissä ja pikkulinnut lauloivat, että tämä tyttö on synnynnäinen agilitykoira! Kovasti kehuttiin Madden reipasta luonnetta ja se oli jo heti ekalla kerralla tehnyt esteitä kuin vanha tekijä. Myös Madde ja hänen omistaja olivat kovin innoissaan lajista. Mukavia harrastushetkiä Maddelle tämän vauhdikkaan lajin parissa!

 

Madde, Atacamigor Lil-Black Gloria
  
~~~~~~~~

26.08.2017 Yppärin ryhmänäyttely, tuomari: Juha Putkonen

Aino, Atacamigor Lil-Black Here I Go Again, KP ja ROP-pentu


Paljon onnea Aino ja Mervi! Vesisadekaan ei haitannut tämän kaksikon esiintymistä.

  
~~~~~~~~

20.08.2017 Hepun ensimmäiset agikisat

Heppu osallistui elämänsä ensimmäisiin agilitykisoihin ja humpsutteli sieltä kaksi hylättyä. Eka radalla heti alussa tuli lentokeinu ja sen uusittiin. Toisella radalla suoritimme 10 estettä puhtaasti (mukaan lukien kepit), mutta sen jälkeen Heppu lähti moikkaamaan tuomaria ja yleisöä, joten loppurata menikin humpsutteluksi. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kohti uusia kisoja.
 
~~~~~~~~

07.08.2017 Hepun tyttären polvitarkistus

Hepun ensimmäinen pentu on nyt tutkittu polvien osalta. Sylvi, Konkkaronkan Pirteä Polina, tutkittiin 1v 4kk iässä ja tuloksena polvet 0/0! Paljon onnea terveistä polvista!

Kuva kesältä Ylivieskan näyttelyn jälkeen. Sylvi on käynyt nuorella iällä jo viisi näyttelyä ja tuloksena 4x SERT ja 1x VaraSERT.


  
~~~~~~~~

30.07.2017 Kajaanin ryhmänäyttely, tuomari: Matti Luoso

Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, KP & ROP-pentu
Aino, Atacamigor Lil-Black Here I Go Again, KP & VSP-pentu
Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, ERI1, SA, PU1 & ROP


Heppu poimittiin myös todella suuressa yhdistetyssä FCI2 & FCI9 ryhmien ryhmäkehässä jatkoon kahdeksan parhaan joukkoon! Kajaanissa saimme hienon päätöksen tälle aktiiviselle näyttelykuukaudelle.


 

Hepun ja Huppiksen heinäkuun ruusukkeetHeinäkuu oli varsinainen näyttelykuukausi meillä. Viisi näyttelyä ja kaikista todella hienot tulokset. H-pennut aloittelivat myös upeasti näyttelyuriaan ja tuomarit kehuivat näitä useampaan otteeseen todella lupaaviksi pennuiksi. Pennut ovat vielä toki keskeneräisiä, mutta kaunisrakenteisia ja aivan ihana luonteisia.

 

Huppis - Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah
 

Aino - Atacamigor Lil-Black Here I Go Again
 
 
~~~~~~~~

23.07.2017 Kemi KV, tuomari: Marjatta Pylvänäinen-Suorsa

Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, KP & ROP-pentu
Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, ERI1, SA, PU1 & ROP


Jälleen isä ja poika menestyivät hienosti näyttelykehässä!
 
~~~~~~~~

15.-16.07.2017 Oulun KV-näyttelyt

Oulun KV -näyttelyihin osallistui yhteensä neljä Atacamigor kasvattia ja ei voi olla kuin ylpeä näistä kaikista! Tulokset olivat kerrassaan upeat!


15.07. Oulu KV - päivä 1, tuomari: Anne Sume, Viro

Hippu, Atacamigor Lil-Black Hello Friday, KP, PU1-pentu & VSP-pentu
Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, KP & PU2-pentu
Aino, Atacamigor Lil-Black Here I Go Again, KP, PN1-pentu & ROP-pentu
Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, ERI1, SA, PU1 & ROP


 

Pentujen ROP & VSP
Kuva Maria-Melina Väyrynen
 

Heppu - CH Atacamigor Lil-Black Fandom
Kuva Aki Korhonen
 

Kuva Aki Korhonen
16.07. Oulu KV - päivä 2, tuomari: Johnny Andersson, Ruotsi

Hippu, Atacamigor Lil-Black Hello Friday, KP & PU2-pentu
Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, KP, PU1-pentu & ROP-pentu
Aino, Atacamigor Lil-Black Here I Go Again, KP, PN1-pentu & VSP-pentu
Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, ERI1, SA, PU1 & ROP


 

Huppis - Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah
Kuva Aki Korhonen
 

Aino - Atacamigor Lil-Black Here I Go Again
Kuva Aki Korhonen
 

Heppu - CH Atacamigor Lil-Black Fandom
Kuva Aki Korhonen
 

Heppu ROP!
Kuva Aki Korhonen
 

Oulun toitsuporukka!
Kuva Aki Korhonen
 

Kuva Aki Korhonen
 

Hippu - Atacamigor Lil-Black Hello Friday
 

Aino - Atacamigor Lil-Black Here I Go Again
 
 H-pennut olivat aivan super reippaita koko viikonlopun ja esiintyivät kaikki aivan upeasti! Nämä ovat kaikki todella tasalaatuisia ja keskinäinen järjestys voi olla kehässä mikä tahansa. Kiitos Mervi ja Minna todella kivasta näyttelyviikonlopusta! Aina on ihana nähdä teitä ja pentuja, sekä huomata, kuinka samankaltaisia eleitä ja tapoja näillä pienillä onkaan.
 
~~~~~~~~

08.07.2017 Ylivieska KV, tuomari: Marianne Holmli, Norja

Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, KP & ROP-pentu
Aino, Atacamigor Lil-Black Here I Go Again, Pentu1
Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, ERI1, SA, PU1 & ROP

Samassa näyttelyssä oli myös Hepun tytär Sylvi (Konkkaronkan Pirteä Polina) VSP & SERT!!


Tämä oli Huppiksen ja Ainon ensiesiintyminen pentuluokkassa. Huppis mennä humpsutteli vaan kehässä ja pussas tuomariakin pöydällä. Ainoa tuomari kehui tosi lupaavaksi, mutta tuomari toivoi sille vielä hieman lisää kehäkokemusta, joten siksi ei tänään KP:tä. Aino riehaantui vähän liikaa kavereista, eikä malttanut oikein esiintyä, mutta kuten tuomari sanoi, niin ulkoisesti se on erittäin lupaava pentu. Hyvällä mielellä siis eteenpäin!

Kehän jälkeen meinattiin ottaa yhteiskuva koko meidän hienosta toitsuporukasta, mutta koirat päättivät hieman toisin. Emme saaneet kaunista pönötyskuvaa, mutta uskon, että nämä pari kuvaa kertovat meidän ja koirien näyttelytunnelmista paljon enemmän! Kivaa siis oli ja leikiksi meni kuvaushommat. Kiitos kivasta näyttelypäivästä!!


 
 
 

Isä Heppu ja poika Huppis 
~~~~~~~~

03.07.2017 Treffeillä Hipun luona

Heppu ja sen 7kk:n ikäiset pojat Hippu ja Huppis pääsivät telmuamaan keskenään ja kyllä niillä olikin hauskaa! Pojilla oli mahtavat tilat juosta rallia ja hyvässä seurassa vierähti nopeasti neljä tuntia. Miten ihmeessä koirat jaksoivatkaan juosta koko tuon ajan vieläpä hellepäivänä.. Mutta todella hauskaa oli ja seuraavalla kerralla siskotkin mukaan juoksemaan!!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Päivän lopuksi jaksoi Hippu vielä esitellä, kuinka hyvin sillä on jo hallussa näyttelykuviot. On se kyllä ryhdikkäästi liikkuva ihana kaveri!
 
 
 
 
 
~~~~~~~~

30.06.2017 Epäviralliset agilitykilpailut

Heppu osallistui pitkästä aikaa agilityepiksiin mölliluokkaan. Menimme saman radan kaksi kertaa ja molemmilla radoilla Heppu teki puhtaan nollaradan ja luokan nopeimmat ajat möllikoirista! Rata oli suht pitkä ja siinä oli 17 estettä. Toiveissa olisi, että voisimme startata ekaa kertaa virallisissa kisoissa jo elokuussa. 
~~~~~~~~

17.06.2017 Hepun tyttärelle näyttelymenestystä!

Hepun ensimmäisen pentueen tytär Sylvi, Konkkaronkan Pirteä Polina, on aloittanut upeasti näyttelyuransa!

Sylvi on käynyt kolme näyttelyä ja sieltä tuloksena:

17.6. Oulu: PN1, SERT & ROP
22.4. Outokumpu: PN1, SERT & ROP
5.3. Tornio: PN2 & VaraSERT


 Paljon onnea Sylville, Jaanalle ja Irmelille upeasta näyttelyuran aloituksesta!! Heppu onnittelee kaunista tytärtään.


 
~~~~~~~~

25.05.2017 Match Show kuulumisia

H-pojat Hippu ja Huppis pääsivät treenaamaan vähän näyttelyitä varten mätsäreihin. Pojat osallistuivat viikon sisällä kolmeen mätsäriin ja sieltä Huppikselle tuloksena BIS3, BIS6 ja BIS9 -sijat. Sai poika ainakin tottua vaikka minkälaiseen kopeloijaan ja pönöttää ihan kyllästymiseen asti. Myös Hippu nappasi sijoituksen yhdestä mätsäristä ja toisista pelkät punaiset nauhat. Molemmat pojat olivat niiiin reippaita ja rohkeita!

Huppis voitti palkinnoksi mm. noin 30kg koiranruokaa, joten ei taida nälkä ainakaan yllättää tätä jätkää?

 
 
 
~~~~~~~~

25.05.2017 Madde hoitolainen

Me saatiin pieni "lomalainen" meille vajaaksi viikoksi. Tämä super suloinen kaunokainen on Madde, virallisesti Atacamigor Lil-Black Gloria. Ikää on 1v3kk.


 
 
 
 
~~~~~~~~


RIP Ponnari 27.11.2016-23.05.2017

Saimme hyvin surullisia uutisia Riihimäeltä. Pieni Ponnari-poika, Atacamigor Lil-Black Hubba Bubba, menehtyi auton alle vajaan puolen vuoden iässä. Liian aikaisin lähti rakas pieni poika.. Suru on suuri ja ikävä valtava..

Otan osaa Ponnarin perheen suruun.

 
 
~~~~~~~~

21.05.2017 Hamina KV, tuomari: Juha Putkonen

Vekku, Atacamigor Lil-Black Gasmir, JUN ERI2, SA, PU2 & VaraSERT


 
 

Mittauskaan ei hetkauttanut Vekkua!
 


Onnea Virpi ja Vekku hienosta tuloksesta! Ja kiitos todella paljon kuvista!!

Tässä vielä pari hyppykuvaa & tunnelmallinen seisomakuva tästä aktiivisesta ihanasta pojasta:

 
 

Maasta se pienikin ponnistaa ja korkealle ponnistaakin!
 
 
 
~~~~~~~~

06.05.2017 Aino match showssa

Ihana Aino, Atacamigor Lil-Black Here I Go Again, osallistui hyisessä kelissä mätsäriin esiintyen todella reippaasti! Tuloksena pienten pentujen PUN3. Kyllä olikin ilo seurata tämän tytön reipasta menoa kehässä!


 
 
~~~~~~~~

04.05.2017 Miksun silmätarkistus

Miksu, Atacamigor Lil-Black Fantsu, kävi virallisessa silmätarkistuksessa ja tuloksena terveet silmät!

Kiitos Julialle Miksun tarkistamisesta. 
~~~~~~~~

08.-09.04.2017 Tallinna Winner -viikonloppu ja uusia titteleitä!

Vietimme upean näyttelyviikonlopun Tallinnassa ja tulokset olivat kerrassaan erinomaiset.

 


08.04. Ryhmänäyttely, tuomari: Wesley McCrum, Irlanti

Huppis, Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah, KP, ROP-baby
Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, ERI1, PU1, SERT, ROP -> uusi Viron Muotovalio!!!
Mesi, Mechta Yuvelira Alessandria, ERI1, PN2, SERT -> uusi Viron Muotovalio!!!


09.04. Tallinna Winner 2017, tuomari: Zlatko Jojkic, Serbia

Heppu, Atacamigor Lil-Black Fandom, ERI2, PU3
Mesi, Mechta Yuvelira Alessandria ERI1, PN1, ROP -> TALLINNA WINNER 2017!!!


Huppis-pentu 4kk esiintyi ensimmäisessä näyttelyssään upeasti, eikä pitkä matkustaminen hotelliöineen saanut poikaa lainkaan hämilleen. Mesi palasi näyttelykehiin lähes vuoden tauon jälkeen ja ensimmäistä kertaa siis myös pentujen jälkeen. Kehässä nähtiinkin koira, jolla oli koko ajan hauskaa! Ilo oli esittää tätä koiraa pitkästä aikaa kehässä.


 

Äiti ja poika
 

sunnuntaina Mesi oli ROP
 

Heppu oli lauantaina ROP


 
~~~~~~~~

11.03.2017 Treffasimme porukalla Oulun toitsujen kanssa ja menossa mukana oli peräti 15 venäjäntoyta omistajineen! Paikalla oli myös neljä Atacamigor H-pentua. Pennut pitivät huolta, ettei tapaamisesta puuttunut vauhtia ja illalla tuntui, että toitsut vilisee edelleen silmissä! Pennut olivat aivan innoissaan jälleennäkemisestä.

Yksi pennuista esitteli samalla myös synnynnäisiä agilitykoiran taitoja. Se karkasi vanhemman toitsun perään agilityradalle, hyppi esteet ja sukelsi putkeen ihan kuin vanha tekijä. Kiitos kaikille todella kivasta päivästä!!

  
~~~~~~~~

31.01.2017 H-pentujen 9vk kuvat


Atacamigor Lil-Black Hey Wow Yeah Yeah

 Atacamigor Lil-Black Hubba Bubba
 Atacamigor Lil-Black Hello Friday
 Atacamigor Lil-Black Here I Go Again
 Atacamigor Lil-Black Happy Together
 Blogissa lisää kuvia pennuista: Pentublogi»


 
~~~~~~~~


 
Vuosi 2017
  
Uutiset 2016 »
Uutiset 2015 »
Uutiset 2014 »
Uutiset 2013 »
Uutiset 2012 »
Uutiset 2011 »