Pentuja - Puppies
 
 
 
Meillä ei ole pentuja tällä hetkellä.


Seuraava pentue on ajankohtainen aikaisintaan keväällä 2020.Pentublogi»

 
 
 
~~~~~~~~


Atacamigor pennut kasvavat perheen keskellä tottuen joka päiväisiin ääniin. Pennut luovutetaan noin 8-9 viikon iässä. Jokainen pentu on rekisteröity, eläinlääkärin tarkistama, sirutettu ja useaan kertaan madotettu. Pentujen mukaan annan kattavat hoito-ohjeet sekä pienoisen pentupaketin.

Kasvattajana pyrin siihen, että meidän pennut ovat mahdollisimman terveitä ja rodunomaisia yksilöitä. Pidän tärkeänä sitä, että jokaiselle pennulle löytyy juuri oikeanlainen koti. Toivon, että kasvattieni omistajat pitäisivät minuun yhteyttä myös koiran kasvaessa ja kertoisivat kuulumisia aina välillä.

Jokainen meillä syntyvä pentue on tarkkaan harkittu ja suunniteltu. Urosvalinnat suoritamme siten, että uros täydentää nartun puutteita, eikä pentueen vanhemmissa kertaudu samat virheet. Tavoitteenani on käyttää jalostukseen ainoastaan polvi- ja silmätarkistettuja yksilöitä.

Pyrin sijoittamaan jokaisesta pentueesta lupaavimman narttupennun. Toivon sijoituskodilta hyvää yhteistyökykyä sekä jonkinlaista kiinnostusta näyttelyitä kohtaan. Sijoituskoirasta saa lisää tietoa sähköpostitse.


Kun kiinnostut jostakin meidän pennusta & pentueesta ja otat yhteyttä, niin toivon, että kerrot myös hieman itsestäsi. Voit esim. vastata viestissäsi näihin kysymyksiin:

- Onko rotu sinulle ennestään tuttu ja miksi juuri venäjäntoy?
- Millaisiin oloihin pentu olisi tulossa ja missä päin asustelet?
- Oletko kiinnostunut pitkäkarvaisesta vai lyhytkarvaisesta pennusta, uros vai narttu?
- Millainen koirakokemus sinulla on ennestään?
Kerro myös mihin tarkoitukseen pentu olisi tulossa (seuralaiseksi, näyttelyihin, jalostukseen jne.)